For deg som bygger med tre

Dyrøy AS

Besøksadresse
Olsvik
6019 ÅLESUND
Postadresse
Postboks 8143 Spjelkavik
LESUND
Telefon: 70 17 47 00
E-post: post@fyroy.com
Hjemmeside: fyroy.com

Åpningstider

 

Dyrøy AS i ÅLESUND er en av våre lokale forhandlere av byggevarer og trelast i ditt område.

Terrassebord/Terrassegulv

Bergene Holm AS satser stort på terrassegulv og har et bredt utvalg av terrassebord og annet materiale for å bygge drømmeterrassen. Her kan du finne en oversikt over våre typer terrassebord, samt tips og råd for hvordan du bygger en terrasse.

Utvendig kledning

Bergene Holm AS produserer et bredt spekter av kledningsprofiler i både gran og furu. Kledningen leveres ubehandlet, trykkimpregnert mot sopp- og råte, grunnet og med ett eller to toppstrøk. For tips og råd kan du se våre nettsider eller kontakte en av våre forhandlere i ÅLESUND.

Innvendig panel

Panel av tre er det mest anvendlige interiørproduktet du kan velge. Panel kan være moderne og tradisjonell. Det er panelprofilen, finishen og måten den er satt opp på som avgjør resultatet. Uansett hvilken stil som passer til ditt hus og smak har vi panelprofiler som kan komplettere stilen.

Listverk

Riktig listverk er kronen på verket! Finn inspirasjon i vårt bildegalleri. En riktig karmlist rammer inn og fremhever særpreget i husets dører og vinduer. Gulvlister skjuler og forskjønner overgangen mellom vegg og gulv. Dyrøy AS i ÅLESUND er en av dine lokale forhandlere med et variert utvalg av vårt listverk.

Bergene Holm inspirasjonspris!

For deg som bygger med tre har Bergene Holm etablert en inspirasjonspris. Dyrøy AS er klar til å hjelpe deg med alt som har med våre produkter å gjøre.

 

Kart