For deg som bygger med tre

Montér Minde - Florvaag Bruk

Besøksadresse
Minde allé 43
5068 Bergen
Postadresse
Postboks 6144
BERGEN
Telefon: 48 07 40 00
Hjemmeside: monter.no

Åpningstider

Hverdag 07:00-17:00
Torsdag 07:00-19:00
Lørdag 09:00-15:00
 

Montér Minde - Florvaag Bruk i Bergen er en av våre lokale forhandlere av bark, byggevarer og trelast i ditt område.

Terrassebord/Terrassegulv

Bergene Holm AS satser stort på terrassegulv og har et bredt utvalg av terrassebord og annet materiale for å bygge drømmeterrassen. Her kan du finne en oversikt over våre typer terrassebord, samt tips og råd for hvordan du bygger en terrasse.

Utvendig kledning

Bergene Holm AS produserer et bredt spekter av kledningsprofiler i både gran og furu. Kledningen leveres ubehandlet, trykkimpregnert mot sopp- og råte, grunnet og med ett eller to toppstrøk. For tips og råd kan du se våre nettsider eller kontakte en av våre forhandlere i Bergen.

Innvendig panel

Panel av tre er det mest anvendlige interiørproduktet du kan velge. Panel kan være moderne og tradisjonell. Det er panelprofilen, finishen og måten den er satt opp på som avgjør resultatet. Uansett hvilken stil som passer til ditt hus og smak har vi panelprofiler som kan komplettere stilen.

Listverk

Riktig listverk er kronen på verket! Finn inspirasjon i vårt bildegalleri. En riktig karmlist rammer inn og fremhever særpreget i husets dører og vinduer. Gulvlister skjuler og forskjønner overgangen mellom vegg og gulv. Montér Minde - Florvaag Bruk i Bergen er en av dine lokale forhandlere med et variert utvalg av vårt listverk.

Bark

Få en vakker hage med kvalitetsbark fra Bergene Holm AS. Fra norsk tømmer produserer vi prydbark, dekkbark, sanitærbark og miljøbark i 50 liters sekker. Bark av ren furu gir et produkt med et flottere utseende og lengre holdbarhet. Vi leverer også bark i bulk direkte fra våre sagbruk.

Bergene Holm inspirasjonspris!

For deg som bygger med tre har Bergene Holm etablert en inspirasjonspris. Montér Minde - Florvaag Bruk er klar til å hjelpe deg med alt som har med våre produkter å gjøre.

 

Kart